Torsk med stegt kartoffel-aspargessalat og citronfraiche

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 21. juni 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Stegt kartoffel-aspsargessalat

1 rødløg
120 g kogte kartofler
6 asparges, grønne
100 g spinatblade, rå
20 g smør
salt og peber

Fisk

160 g torsk
10 g smør
salt og peber

Citronfraiche

½ dl persille
½ citron
60 g fraiche, maks. 9 %
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak rødløg fint. Skær kartofler i mundrette stykker. Knæk den trægede del af asparges og skær dem i skrå stykker. Skyl spinatbladene og lad dem afdryppe godt.
2
Smelt smør i en pande og svits rødløg og kartofler til de tager farve. Kom asparges og spinat ved og lad det svitse i et par minutter til spinaten er faldet sammen. Krydr med salt og peber.
3
Steg torsk i smør i en anden pande i cirka 3-4 minutter på hver side. Lad det ligge og hvile lidt i panden. Krydr med salt og peber.
4
Hak persille og pres saften fra citronen i en skål. Bland citronsaft, persille og fraiche og smag til med salt og peber.
5
Servér torsk med den stegte kartoffel-aspsargessalat og citronfraiche til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; rødløg; spinatblade, rå
Håndfuld 3:Torsk
Håndfuld 4:Kogt kartoffel
Fedt:Smør
Smagsgivere:Citron; persille; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt