Torsk og spinat i kokoskarry

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 1. juni 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

40 g ris, rå
½ løg
1 tomat
1 tsk. frisk ingefær
10 g olie
2 tsk. karrypulver
2 dl kokosmælk light
salt og peber
100 g spinatblade, rå
150 g torsk
1 spsk. kokosmel
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog risene efter anvisningen på pakken.
2
Skær løg, tomat og ingefær i tern, og svits dem i olie sammen med karry.
3
Tilsæt kokosmælk, og kog sovsen igennem. Smag til med salt og peber.
4
Vend spinat i sovsen, læg fisken i, og kog videre i nogle få minutter, til fisken er mør.
5
Rist kokosmel på en tør pande.
6
Servér torsk i kokoskarry med ris og ristet kokosmel på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; spinatblade, rå; tomat
Håndfuld 3:Torsk
Håndfuld 4:Ris, rå
Fedt:Kokosmel; olie
Smagsgivere:Frisk ingefær; karrypulver; salt og peber
Mælkeprodukter:Kokosmælk light
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt