START I DAG!

Kom godt gennem sommeren med forløbet "Tab dig med 3-modellen på 50 dage"

Læs mere

Tortilla-æggepandekage med spidskål og ost

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 17. september 2025 af SenseMyDiet
Nyhed!
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

50 g spidskål
80 g cherrytomater
2 æg
salt og peber
1 tsk. smør
1 fuldkornstortillawrap
2 skiver ost, 31+/ 18 % eller derover
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Snit spidskål fint og skær cherrytomater i halve.
2
Pisk æg, salt og peber til en ensartet æggemasse.
3
Smelt smør i en mellemvarm slip-let-pande og hæld æggemassen på. Lad æggemassen sætte sig i et minut og læg så tortillapandekagen oveni.
4
Lad æggemassen sætte sig helt og vend den, så tortillapandekagen får lidt farve. Kom den på en tallerken.
5
Læg ost, spidskål og tomat på. Rul den eventuelt sammen til en rulle.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; spidskål
Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Fuldkornstortillawrap
Fedt:Ost, 31+/ 18 % eller derover; smør
Smagsgivere:Salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt