Tuntærte med kartofler dertil rucola og peberfrugt

Tid i alt: 45 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 27. juli 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tuntærte

200 g kartofler
150 g tun i vand, konserves
150 g hytteost
2 spsk. hvedemel
2 æg
salt og peber
200 g porre
30 g smør

Tilbehør

1 håndfuld rucolasalat
1 peberfrugt
½ citron
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Skræl og skær kartofler i skiver. Kog dem i 5 minutter, og hæld vandet fra.
3
Dræn tun. Bland tun, hytteost, hvedemel, æg, salt og peber.
4
Skær porre i tynde skiver, og vend dem i tunmassen.
5
Smør et ovnfast fad eller en tærteform med lidt smør. Fordel tunmassen og kartoffelskiverne i. Læg små smørklatter på toppen. Bag tærten i cirka 25-30 minutter, til den har sat sig og er blevet gylden og sprød i kanten.
6
Skyl rucolasalat, og skær peberfrugt i skiver.
7
Servér tuntærten med rucolasalat og peberfrugt til. Pres citronsaft over tærten.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Peberfrugt; porre; rucolasalat
Håndfuld 3:Hytteost; tun i vand, konserves; æg
Håndfuld 4:Hvedemel; kartoffel
Fedt:Smør
Smagsgivere:Citron; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt