Vegetar carbonara med squash og svampe
Pasta carbonara serveres normalt med bacon eller pancetta. Her får du en vegetarisk udgave af den populære pastaret, hvor du får den tillokkende umami-smag igennem champignon og parmesan i stedet for bacon. Glæd dig til at nyde en velsmagende og mættende pastaret. Retten præsenterer sig smukt på tallerkenen og kan serveres som en lækker og hurtig ret til både hverdag og weekend.
Det skal du bruge
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Champignon, rå; forårsløg; squash, rå |
Håndfuld 3: | Æg |
Håndfuld 4: | Spaghetti, rå |
Fedt: | Olie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover |
Smagsgivere: | Hvidløg; salt og peber |
Mælkedressing: | Madlavningsfløde, maks. 9 % |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 595 | 595 |
Fedt: | 31 g | 31 g |
Kulhydrat: | 50 g | 50 g |
Kostfibre: | 6 g | 6 g |
Protein: | 28 g | 28 g |