Wraprulle med marineret kotelet, spidskål og tomat
Hvem gad ikke sætte tænderne i sådan en lækker frokost? Tortillawraps er gode både til aftensmad og frokost – og gør det særligt godt i madpakken, hvor det ellers nogle gange kan være svært at finde på noget kreativt og lækkert. Her får du opskriften på en lækker wraprulle med fyld af kotelet og spidskål – så kan durum-rullen fra grillen godt pakke sammen. Du kan naturligvis bruge det fyld, du har lyst til – rester fra aftensmaden eller grøntsagsskuffen kan fint bruges.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Forårsløg; spidskål; tomat |
Håndfuld 3: | Marineret nakkekotelet |
Håndfuld 4: | Fuldkornstortillawrap |
Fedt: | Olivenolie; smør |
Smagsgivere: | Basilikum; chilisauce; hvidløg; salt og peber |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |