Wraprulle med marineret kotelet, spidskål og tomat

Hvem gad ikke sætte tænderne i sådan en lækker frokost? Tortillawraps er gode både til aftensmad og frokost – og gør det særligt godt i madpakken, hvor det ellers nogle gange kan være svært at finde på noget kreativt og lækkert. Her får du opskriften på en lækker wraprulle med fyld af kotelet og spidskål – så kan durum-rullen fra grillen godt pakke sammen. Du kan naturligvis bruge det fyld, du har lyst til – rester fra aftensmaden eller grøntsagsskuffen kan fint bruges.

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 15. januar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 fed hvidløg
10 g olivenolie
110 g marineret nakkekotelet
1 tsk. smør
60 g spidskål
1 tomat
2 forårsløg
1 fuldkornstortillawrap
2 spsk. fraiche, maks. 9 %
1 spsk. chilisauce
salt og peber
basilikum
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Pres hvidløg i olien og bland.
2
Steg kotelet i smør - cirka 6-8 minutter på hver side til gennemstegt. Skær i tynde strimler.
3
Snit spidskål helt fint. Skær tomat og forårsløg i skiver.
4
Rist tortillawrappen på en brødrister eller en varm pande. Læg den på en tallerken og bøj straks siderne ind over midten, så du får et rør. Hold wrappen samlet i 10-20 sekunder til den stivner og holder formen.
5
Fyld så wrappen med spidskål, tomat, forårsløg og fraiche. Læg derefter strimlerne af kotelet på. Dryp hvidløgsolien over og derefter chilisauce.
6
Krydr med salt og peber og kom basilikumblade på.
7
Luk wrappen sammen og luk eventuelt den ene ende med madpapir eller sølvpapir. Det gør den nemmere at spise som en rulle.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; spidskål; tomat
Håndfuld 3:Marineret nakkekotelet
Håndfuld 4:Fuldkornstortillawrap
Fedt:Olivenolie; smør
Smagsgivere:Basilikum; chilisauce; hvidløg; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt