Kokos-skyr-is med grillet frugt

Tid i alt: 195 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 1. juni 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kokosis

1 bæger æggehvide
½ dl piskefløde, 38 %
200 g skyr yoghurt med kokos

Tilbehør

1 nektarin
2 skiver ananas
10 g ristede kokosflager
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Pisk æggehviden helt stiv og fløden til skum.
2
Vend æggehvide og flødeskum sammen og tilsæt skyr yoghurt.
3
Kom massen i en form og frys den i cirka 3 timer. Rør i isen med jævne mellemrum.
4
Halvér nektarin og grill nektarin og ananasskiverne på begge sider.
5
Servér frugten sammen med kokosis og ristede kokosflager.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 3:Æggehvide
Håndfuld 4:Ananas; nektarin
Fedt:Piskefløde, 38 %; ristede kokosflager
Mælkeprodukter:Skyr yoghurt med kokos
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt