Æggewrap med dildmayo, røget laks og rucola

Æggewraps kan være lidt svære at mestre, da de hverken må blive for tykke eller for tynde. I virkeligheden er det bare tynde omeletter, der foldes eller rulles om det ønskede fyld. Det er et godt alternativ til den klassiske tortillawrap og når først du har teknikken til at stege æggewrap er det hurtig og lækker mad. Opskriften her er udviklet til Ro i Maven tema og derfor anvendes mayonnaise som dressing fordi man undlader hvidløg og løgpulver, når man har irritabel tarm og derfor ikke kan anvende pesto eller en klassisk, færdig dressing.

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 12. april 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Æggewrap

2 æg
¼ dl laktosefri minimælk
1 tsk. loppefrøskaller
1 spsk. smør

Grøntsagssnacks

1 gulerod
¼ agurk

Dildmayonnaise

1 spsk. dild
1 spsk. mayonnaise
1 tsk. citronsaft
salt og peber

Fyld

1 håndfuld rucolasalat
60 g koldrøget laks
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Pisk æg, mælk og loppefrøskaller sammen. Lad herefter blandingen stå 5 minutter, da loppefrøskaller lige skal suge lidt væske til sig.
2
Varm smør på en pande ved middel varme og steg en æggewrap (per person) på den ene side til den er gylden. Vend herefter og steg på den anden side til den er stegt færdig på begge sider.
3
Skyl agurk og gulerod. Du afgør selv om gulerod skal skrælles. Skær begge dele i stave.
4
Hak dild fint. Rør mayonnaise med dild og smag til med citronsaft, salt og peber.
5
Smør æggewrap med dildmayonnaise og kom salat og skiver af laks oven på. Rul eller fold din wrap om fyldet.
6
Servér din wrap med stave af agurk og gulerod til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; gulerod; rucolasalat
Håndfuld 3:Koldrøget laks; æg
Fedt:Mayonnaise; smør
Smagsgivere:Citronsaft; dild; salt og peber
Mælkeprodukter:Laktosefri minimælk
Frit:Loppefrøskal
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt