Æggewrap med dildmayo, røget laks og rucola
Æggewraps kan være lidt svære at mestre, da de hverken må blive for tykke eller for tynde. I virkeligheden er det bare tynde omeletter, der foldes eller rulles om det ønskede fyld. Det er et godt alternativ til den klassiske tortillawrap og når først du har teknikken til at stege æggewrap er det hurtig og lækker mad. Opskriften her er udviklet til Ro i Maven tema og derfor anvendes mayonnaise som dressing fordi man undlader hvidløg og løgpulver, når man har irritabel tarm og derfor ikke kan anvende pesto eller en klassisk, færdig dressing.
Æggewrap
Grøntsagssnacks
Dildmayonnaise
Fyld
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; gulerod; rucolasalat |
Håndfuld 3: | Koldrøget laks; æg |
Fedt: | Mayonnaise; smør |
Smagsgivere: | Citronsaft; dild; salt og peber |
Mælkeprodukter: | Laktosefri minimælk |
Frit: | Loppefrøskal |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |