Amerikansk toast med skinke og hvide asparges

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 5 min.
Antal:
Udgivet d. 29. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 bæger æggehvide
1 tsk. mayonnaise
salt og peber
paprika
1 skive toastbrød, gerne fuldkorn
1 tsk. smør
2 skiver kogt skinke, pålæg
80 g asparges, konserves
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Pisk æggehviden helt stiv, og vend mayonnaise i, sammen med lidt salt, peber og paprika.
3
Smør brødet med smør, og læg skinke på. Afdryp asparges, og læg dem på skinken.
4
Læg forsigtigt æggemassen øverst, og bag toasten i 8-10 minutter, til overfladen er gylden.
5
Servér straks.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, konserves
Håndfuld 3:Kogt skinke, pålæg; æggehvide
Håndfuld 4:Toastbrød, gerne fuldkorn
Fedt:Mayonnaise; smør
Smagsgivere:Paprika; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt