Tab dig med 3-modellen på 50 dage

Nyt forløb fra 7. maj: ”Tab dig med 3-modellen på 50 dage. Køb nu og få 35% Early Bird-rabat.

Bliv medlem Læs mere

Blomkålssalat med rød spidskål og chorizopølse

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 3. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Salat

80 g sorte ris, rå
50 g chorizopølse
100 g butterbeans, tilberedte
200 g blomkål, rå
40 g hasselnødder
100 g spidskål, rød
100 g babyspinat
1 dl brombær

Dressing

1 spsk. vand
1 tsk. æblecidereddike
10 g olie
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog risene efter anvisning på pakken. Afkøl.
2
Skær chorizo i tynde skiver, og steg dem på en tør pande. Afkøl dem på køkkenrulle, men gem fedtet i panden.
3
Si vandet fra butterbeans og rist dem i fedtet fra chorizopølsen. Afkøl.
4
Del blomkålen i små buketter, og blanchér dem i spilkogende vand i 1-2 minutter. Si vandet fra og afkøl kålen. Hak nødderne groft og rist dem på en tør pande. Skær spidskål i tynde skiver.
5
Anret spidskål med ris, butterbeans, blomkål, nødder, salat, chorizopølse og brombær.
6
Rør en dressing af vand, æblecidereddike og olivenolie. Smag til med salt og peber. Hæld dressingen over salaten.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Babyspinat; blomkål, rå; brombær; spidskål, rød
Håndfuld 3:Butterbeans, tilberedte; chorizopølse
Håndfuld 4:Sorte ris, rå
Fedt:Hasselnød; olie
Smagsgivere:Salt og peber; æblecidereddike
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt