Egg Benedict med hollandaisesauce

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 5. september 2019 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Egg Benedict

1 håndfuld spinatblade, rå
1 tsk. olie
2 æg
1 fuldkornsbolle
½ tomat
2 skiver kogt skinke, pålæg
50 g hollandaisesauce
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt en gryde over med vand og bring det i kog.
2
Varm en pande op og svits spinaten indtil den er faldet sammen.
3
Smør 2 stykker husholdningsfilm på den ene side med olie. Læg husholdningsfilmen over en kop og slå et æg ud i hvert stykke husholdningsfilm. Bind enderne sammen og placér husholdningsfilm med æg i det kogende vand. Lad æggene koge i cirka 4 minutter.
4
Halvér bolle og rist. Skær tomat i tynde skiver og lun hollandaisesaucen.
5
Saml retten ved at lægge spinat, skinke, tomatskiver og pocheret æg ovenpå det ristede brød, slut af med at hælde hollandaisesauce henover.
6
Krydr med salt og peber.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Spinatblade, rå; tomat
Håndfuld 3:Kogt skinke, pålæg; æg
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Hollandaisesauce; olie
Smagsgivere:Salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt