Fuldkornsbolle med ost og røget filet

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 1. august 2019 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Fuldkornsbolle med pålæg

1 æg
1 fuldkornsbolle
1 tsk. smør
4 salatblade
40 g skæreost, maks. 30+/17 %
3 skiver peberfrugt
1 tsk. oliebaseret pesto
20 g røget filet
3 skiver agurk

Andet

1 dl A38, 1,5 %
15 g hasselnødder
20 g hindbær
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog æg i cirka 5-6 minutter til blødkogt.
2
Halvér bolle og rist.
3
Smør den ene halvdel med smør.
4
Fordel salatblade, ost og peberfrugt ovenpå.
5
Smør den anden halve med pesto og fordel salatblade, røget filet og agurkeskiverne ovenpå.
6
Anret A38 med grofthakkede hasselnødder og hindbær.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; peberfrugt; salatblad
Håndfuld 3:Røget filet; skæreost, maks. 30+/17 %; æg
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle; hindbær
Fedt:Hasselnød; oliebaseret pesto; smør
Mælkeprodukter:A38, 1,5 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt