Krebsehalesalat med tortillachips og purløgsdressing

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 16. marts 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Krebsehalesalat

40 g spidskål
½ peberfrugt
½ avokado
100 g krebsehaler, i vand
citronsaft

Tortillachips

1 tsk. olie
1 fuldkornstortillawrap
salt

Purløgsdressing

1 spsk. purløg
½ dl græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt
10 g mayonnaise
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Snit spidskål fint og skær peberfrugt og avokado i tern. Dræn krebsehalerne.
2
Vend spidskål, peberfrugt, avokado og krebsehaler sammen til en salat.
3
Kom lidt citronsaft henover.
4
Varm en pande op. Pensl tortillawrap på begge sider med olie, krydr med salt og steg på panden til wrappen er sprød. Knæk den i mindre stykker til chips.
5
Hak purløg og lav en dressing af græsk yoghurt, mayonnaise, purløg, citronsaft, salt og peber.
6
Servér krebsesalat med tortillachips og dressing.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Peberfrugt; spidskål
Håndfuld 3:Krebsehale, i vand
Håndfuld 4:Fuldkornstortillawrap
Fedt:Avokado; mayonnaise; olie
Smagsgivere:Citronsaft; purløg; salt; salt og peber
Mælkeprodukter:Græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt