Flødestuvet spidskålsret med svampe og ost

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 17. august 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Panderet

250 g spidskål
120 g brune svampe
1 løg
1 fed hvidløg
10 g smør
½ dl fløde, 38 %
salt og peber
120 g hytteost

Andet

20 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
½ citron
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Snit spidskål i tynde strimler. Skær svampe i kvarte. Hak løg og hvidløg fint.
2
Steg svampe, løg og hvidløg i smør på en pande i et par minutter. Kom spidskål i og lad det falde sammen.
3
Tilsæt fløde, salt og peber. Lad retten simre til fløden er kogt ind. Vend hytteost i retten.
4
Servér med revet parmasan på toppen. Pres citronsaften over og pynt eventuelt med krydderurter.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Brune svampe; løg; spidskål
Håndfuld 3:Hytteost
Fedt:Fløde, 38 %; parmesan, 31+/ 18 % eller derover; smør
Smagsgivere:Citron; hvidløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt