Lun rosenkålssalat med bacon, ost og mandler

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 16. november 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Dressing

1 dl yoghurt, maks. 3,5 %
1 tsk. sennep
1 tsk. flydende honning
1 knsp. karrypulver
salt og peber

Rosenkålssalat

30 g pasta, tørret
20 g bacon
200 g rosenkål, rå
10 g olivenolie
1 æble
15 g mandler
50 g skinketern
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Rør en dressing af yoghurt sammen med sennep, honning, karry, salt og peber.
2
Kog pastaen efter anvisning på pakken, si vandet fra.
3
Steg bacon sprødt på en slip-let-pande, og læg den stegte bacon på køkkenrulle.
4
Skyl rosenkålene, skær enden af og fjern de yderste blade. Del rosenkålene i halve. Brug samme pande, og steg rosenkålene i olivenolie i 8-10 minutter.
5
Skær æble i tern, og hak mandlerne.
6
Anret de stegte rosenkål sammen med æbletern, pasta, skinketern og dressing. Pynt med de hakkede mandler.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Rosenkål, rå; æble
Håndfuld 3:Bacon; skinketern
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Mandler; olivenolie
Smagsgivere:Flydende honning; karrypulver; salt og peber; sennep
Mælkeprodukter:Yoghurt, maks. 3,5 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt