Ristet franskbrød med spejlæg, hamburgerryg og ost

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 15. juli 2018 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

20 g smør
4 æg
2 skiver fuldkornsbrød
2 tomater
2 forårsløg
2 skiver skæreost, 31+/ 18 % eller derover
4 skiver hamburgerryg
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Smelt smørret på en pande og spejl æggene. Rist brød på begge sider.
2
Skær tomater og forårsløg i skiver.
3
Læg spejlæg, ost, hamburgerryg, tomat og spejlæg på brødet. Krydr med salt og peber og pynt med forårsløg.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; tomat
Håndfuld 3:Hamburgerryg; æg
Håndfuld 4:Fuldkornsbrød
Fedt:Skæreost, 31+/ 18 % eller derover; smør
Smagsgivere:Salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt