START I DAG!

Kom godt gennem sommeren med forløbet "Tab dig med 3-modellen på 50 dage"

Læs mere

Ristet rugbrød med røræg og tomatsalsa

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 6. august 2025 af SenseMyDiet
Nyhed!

Det skal du bruge

Tomatsalsa

4 tomater
1 rødløg
1 spsk. olie
1 spsk. eddike
salt og peber

Røræg

4 æg
½ dl mælk, maks. 3,5%
salt og peber
2 spsk. smør

Andet

2 skiver rugbrød
20 g mayonnaise

Pynt

purløg
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Bemærk: Tomatsalsaen kan laves aftenen før og stilles på køl.

Sådan gør du

1
Snit tomater i mindre stykker, hak rødløget fint.
2
Bland tomat og rødløg med olie og eddike. Smag til med salt og peber.
3
Pisk æg og mælk sammen med salt og peber.
4
Varm en pande op, og kom smør på.
5
Hæld massen på panden, og rør, indtil den har den ønskede konsistens.
6
Rist rugbrødet, og smør mayonnaise på.
7
Anret en tallerken med røræg toppet med tomatsalsa, og servér ristet rugbrød til.
8
Pynt med purløg.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Rødløg; tomat
Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Mayonnaise; olie; smør
Smagsgivere:Eddike; purløg; salt og peber
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:485970
Fedt:32 g64 g
Kulhydrat:26 g52 g
Kostfibre:9 g18 g
Protein:17 g34 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt