Rugbrød med æg og kartoffel dertil peberfrugt med tunsalat

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 2. august 2019 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tunsalat i peberfrugt

1 forårsløg
¼ æble
50 g tun
25 g grønne ærter
30 g fraiche, maks. 9 %
10 g mayonnaise
salt og peber
½ peberfrugt

Rugbrød med æg og kartoffel

1 skive rugbrød
1 tsk. smør
2 salatblade
1 hårdkogt æg
50 g kogte kartofler
10 g mayonnaise
1 spsk. purløg
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær forårsløg i tynde skiver og æble i små tern.
2
Rør forårsløg og æble sammen med tun, ærter, fraiche, mayonnaise, salt og peber.
3
Kom en portion tunsalat i en halv peberfrugt.
4
Smør rugbrød med smør. Læg salatblade, æggeskiver og kartoffelskiver på.
5
Pynt med mayonnaise, purløg, salt og peber.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; grønne ærter; peberfrugt; salatblad; æble
Håndfuld 3:Hårdkogt æg; tun
Håndfuld 4:Kogt kartoffel; rugbrød
Fedt:Mayonnaise; smør
Smagsgivere:Purløg; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt