Rugbrødsmadder med hamburgerryg og æg, dertil jordbæryoghurt med chokolade

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 16. december 2019 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Rugbrød

1 skive rugbrød
1 tsk. smør
1 kogt æg
salt og peber
1 tomat
2 skiver hamburgerryg

Jordbæryoghurt

100 g jordbær
1 dl yoghurt naturel
10 g mørk chokolade, 70 % eller derover
15 g mandler

Pynt

basilikum
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Smør rugbrød med smør, og skær det i halve.
2
Del ægget i skiver, og kom dem på den ene halvdel. Krydr med salt og peber.
3
Skær tomat i skiver, fordel dem på det andet halve rugbrød, og kom hamburgerryg på. Pynt eventuelt med basilikum.
4
Gem lidt jordbær til pynt. Skær de andre jordbær i små stykker og bland med yoghurt.
5
Top med det sidste jordbær, hakket chokolade og mandler.
6
Anret rugbrødet sammen med jordbæryoghurt.
7
Servér eventuelt med en kop kaffe eller te til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Jordbær; tomat
Håndfuld 3:Hamburgerryg; kogt æg
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Mandler; mørk chokolade, 70 % eller derover; smør
Smagsgivere:Basilikum; salt og peber
Mælkeprodukter:Yoghurt naturel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt