Salat med ost og pasta vendt i hvidløgsdressing

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 5. november 2025 af SenseMyDiet
Nyhed!
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Pastasalat

70 g pasta, tørret
½ rødløg
½ peberfrugt
75 g sukkerærter
2 håndfulde spinatblade, rå
½ avokado
200 g Puck Ost, 17 %

Dressing

100 g fraiche, maks. 9 %
1 fed hvidløg
1 tsk. sennep
1 tsk. citronsaft
1 tsk. flydende honning
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog pasta efter anvisningen på pakken og lad dem afkøle.
2
Skær rødløg i tynde halve skiver og peberfrugt i små tern. Skær sukkerærter i tynde skiver.
3
Skyl spinatbladene og lad dem dryppe af. Fjern sten og skal og skær avokado i mindre stykker.
4
Del osten i små stykker.
5
Kom fraiche i en skål og pres hvidløg i. Rør så sennep, citronsaft, honning, salt og peber i og smag til. Vend de afkølede pastaer i dressingen.
6
Vend rødløg, peberfrugt, sukkerærter, spinatblade, avokado og ost sammen. Fordel pastaerne ovenpå.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Peberfrugt; rødløg; spinatblade, rå; sukkerært
Håndfuld 3:Puck Ost, 17 %
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Avokado
Smagsgivere:Citronsaft; flydende honning; hvidløg; salt og peber; sennep
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt