Shakshuka med et drys persille

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 26. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Shakshuka

½ løg
1 fed hvidløg
1 tsk. olie
½ tsk. spidskommen
1 tsk. paprika
salt og peber
200 g hakkede tomater
3 æg

Topping

½ dl bredbladet persille
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak løg og hvidløg fint.
2
Opvarm en pande og kom olie på. Kom løg, hvidløg, spidskommen og paprika på panden og svits i et par minutter. Hæld de hakkede tomater ved og lad det simre i et par minutter. Smag til med salt og peber.
3
Lav fordybninger til æg og slå et æg ud i hvert hul. Lad retten simre i 7-10 minutter til æggene har sat sig og har den konsistens, du ønsker.
4
Hak persille groft.
5
Servér retten med persille på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hakkede tomater; løg
Håndfuld 3:Æg
Fedt:Olie
Smagsgivere:Bredbladet persille; hvidløg; paprika; salt og peber; spidskommen
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt