Skinketoast og spidskålssalat med pesto

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 9. februar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Skinketoast

1 fuldkornsbolle
10 g smør
1 tsk. sennep
30 g skinkestrimler
1 skive ost, 31+/ 18 % eller derover
1 skive løg

Salat med pesto

100 g spidskål
100 g peberfrugt
15 g oliebaseret pesto
100 g edamamebønner
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær bolle i halve, og smør med smør og sennep.
2
Læg skinke, ost og løg på. Luk bollen sammen, og toast den til osten er smeltet.
3
Snit spidskål fint og skær peberfrugt i tern.
4
Vend spidskål sammen med pesto, og anret kålen sammen med peberfrugt og edamamebønner.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; peberfrugt; spidskål
Håndfuld 3:Edamamebønner; skinkestrimler
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Oliebaseret pesto; ost, 31+/ 18 % eller derover; smør
Smagsgivere:Sennep
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt