Skipper Skræk-omelet med vindruer

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 7. oktober 2025 af SenseMyDiet
Nyhed!

Det skal du bruge

1 løg
200 g spinatblade, rå
1 spsk. olie
salt og peber
5 æg
2 spsk. fløde, 36 %
60 g ost, 31+/ 18 % eller derover

Tilbehør

250 g vindruer
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem

Sådan gør du

1
Pil løg og skær det i tynde halve skiver. Skyl spinaten grundigt og lad den dryppe af.
2
Varm en slip-let-pande op, kom olien på, og svits løget, til det begynder at tage farve. Læg spinaten på og lad den falde sammen 1–2 minutter. Krydr godt med salt og peber.
3
Pisk æggene let sammen med fløde, salt og peber.
4
Skru ned til lav-middel varme, fordel spinat og løg jævnt på panden, og hæld æggemassen over. Lad omeletten stå 8–10 minutter, til den har sat sig. Løsn forsigtigt i kanten med en palette og sørg for at omeletten er løsnet fra panden. Fordel osten på den ene halvdel og fold omeletten sammen til en halvmåne.
5
Drys eventuelt med purløg og servér med vindruer til.

Tips og gode råd

Tip #1
Pynt med purløg eller andre friske krydderurter.
Tip #2
Brug helbladet spinat fra frost. Tø op i en sigte og pres væden ud, før den kommes på panden.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; spinatblade, rå; vindrue
Håndfuld 3:Æg
Fedt:Fløde, 36 % ; olie; ost, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Salt og peber

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:490980
Fedt:30 g60 g
Kulhydrat:26 g52 g
Kostfibre:4 g8 g
Protein:27 g54 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt