
Spansk kartoffelsalat med tun, feta og oliven
Spansk kartoffelsalat er en mættende ret, der både kan spises som frokost og aftensmad. Den spises kold og er derfor nem at lave til flere dage samt variere alt efter hvad man har af rester i grøntsagsskuffen. Hvis det er for eksotisk med tun, kan du erstatte eller supplere tunen med hårdkogt æg. Du kan også udelade tun og servere salaten som almindelig, kold kartoffelsalat til kød, fisk eller fjerkræ. Kort sagt en ret, der er super anvendelig til mange formål.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; forårsløg |
Håndfuld 3: | Tun i vand, konserves |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Feta, 31+/ 18 % eller derover; græskarkerner; olie; sort oliven |
Smagsgivere: | Bredbladet persille; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |