Avokado-hytteostsalat på rugbrød og pålæg

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 12. marts 2025 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Avokado-hytteostsalat

½ lille rødløg
½ avokado
1 gulerod
250 g hytteost
salt og peber

Andet

2 skiver rugbrød
4 skiver hamburgerryg
1 peberfrugt, rød
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak rødløg fint. Fjern sten og skal fra avokado og skær i tern. Skræl gulerod og skær i små tern.
2
Bland rødløg, avokado og gulerod med hytteost, salt og peber.
3
Skær rugbrød i halve og læg et par skiver hamburgerryg på hvert stykke. Top med avokado-hytteostsalat.
4
Skær peberfrugt i grove stykker og servér dem til madderne.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; peberfrugt, rød; rødløg
Håndfuld 3:Hamburgerryg; hytteost
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Avokado
Smagsgivere:Salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt