Cobb salat med kylling, æg og blåskimmeldressing

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 1. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Salat

25 g asparges, grøn
1 tomat
½ rødløg
½ avokado
1 kogt æg
3 skiver bacon
¼ majskolbe
50 g feldsalat
50 g tilberedt kyllingebryst
½ dl rugkerner, klar til brug fra f.eks. Valsemøllen

Dressing

20 g blåskimmelost, 31+/ 18 % eller derover
50 g fraiche, maks. 9 %
½ spsk. æbleeddike
½ fed hvidløg
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Knæk den træede ende af aspargsene, og skær dem i skrå skiver. Skær tomater, rødløg og avokado i både.
2
Pil æg, og skær i både.
3
Steg bacon sprødt på en tør pande. Skær majs i tykke skiver, og steg dem med.
4
Anret salat med kylling, asparges, tomater, rødløg, avokado, æg, bacon, majs og rugkerner.
5
Rør en dressing af blåskimmelost, fraiche, eddike og knust hvidløg. Smag til med salt og peber. Servér dressingen til salaten.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; feldsalat; rødløg; tomat
Håndfuld 3:Bacon; kogt æg; tilberedt kyllingebryst
Håndfuld 4:Majskolbe; rugkerner, klar til brug fra f.eks. Valsemøllen
Fedt:Avokado; blåskimmelost, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Hvidløg; salt og peber; æbleeddike
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt