Paprikakylling med tzatziki og salat

Retter med kylling er et sikkert hit for både store og små. Her får du en opskrift på en saftig og smagfuld paprikakylling med frisk tzatziki og salat. Kyllingeretten kan laves forholdsvis hurtigt og vil holde dig mæt og glad i mange timer. Opskriften her er uden håndfuld 4. Hvis du ikke kan undvære ris, kartofler eller lidt brød til din kylling, kan du supplere med det, du bedst kan lide.

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 27. september 2023 af SenseMyDiet

Det skal du bruge

Paprikakylling

1 kyllingebryst
1 spsk. paprika
salt og peber
10 g olie

Tzatziki

½ agurk
2 spsk. purløg
1 dl ymer
2 fed hvidløg
salt og peber
10 g olie

Andet

1 håndfuld blandet salat
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem

Sådan gør du

1
Krydr kylling med paprika, salt og peber. Steg kylling i olie på en pande i cirka 6-7 minutter på hver side.
2
Riv agurk og knug det fri for væske. Hak purløg.
3
Bland ymer med agurk, purløg, presset hvidløg, salt og peber. Dryp olie på den færdige tzatziki.
4
Servér kylling med tzatziki og salat.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; blandet salat
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Fedt:Olie
Smagsgivere:Hvidløg; paprika; purløg; salt og peber
Mælkeprodukter:Ymer

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:495495
Fedt:30 g30 g
Kulhydrat:16 g16 g
Kostfibre:5 g5 g
Protein:38 g38 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt