Paprikakylling med tzatziki og salat

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 28. september 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Paprikakylling

1 kyllingebryst
1 spsk. paprika
salt og peber
10 g olie

Tzatziki

½ agurk
2 spsk. purløg
1 dl ymer
2 fed hvidløg
salt og peber
10 g olie

Andet

1 håndfuld blandet salat
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Krydr kylling med paprika, salt og peber. Steg kylling i olie på en pande.
2
Riv agurk og knug det fri for væske. Hak purløg.
3
Bland ymer med agurk, purløg, presset hvidløg, salt og peber. Dryp olie på den færdige tzatziki.
4
Servér kylling med tzatziki og salat.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; blandet salat
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Fedt:Olie
Smagsgivere:Hvidløg; paprika; purløg; salt og peber
Mælkeprodukter:Ymer
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt