Cowboytoast med oksekød og ost

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 1. februar 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Bløde løg

1 løg
1 tsk. smør

Kødblanding

100 g hakket oksekød, 3-7 %
1 tsk. ketchup
½ tsk. sennep
1 tsk. paprika
salt og peber
½ tsk. majsstivelse
1 spsk. vand

Andet

2 skiver toastbrød, gerne fuldkorn
1 skive ost, 31+/ 18 % eller derover
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær løg i tynde skiver.
2
Smelt smør på en pande og steg løg til de bliver bløde. Stil til side.
3
Brun oksekød på samme pande. Tilsæt ketchup, sennep, paprika, salt og peber.
4
Rør majsstivelse ud i vand og tilsæt til kødet.
5
Kog det op så majsstivelsen jævner kødblandingen. Tag af varmen og køl af.
6
Fordel kødblandingen på en skive brød, top med bløde løg, ost og luk med en skive brød.
7
Rist i en toaster til osten er smeltet.
8
Servér cowboytoast.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg
Håndfuld 3:Hakket oksekød, 3-7 %
Håndfuld 4:Majsstivelse; toastbrød, gerne fuldkorn
Fedt:Ost, 31+/ 18 % eller derover; smør
Smagsgivere:Ketchup; paprika; salt og peber; sennep
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt