Knækbrød med leverpostej og rødbeder

Denne opskrift er designet til brug i nødsituationer, såsom ekstreme vejrhændelser, cyberangreb eller krig. Den er baseret på langtidsholdbare fødevarer og fokuserer på at spare vand, køkkenudstyr og varmekilder.

Tid i alt: 5 min.
Arbejdstid: 5 min.
Antal:
Udgivet d. 25. juni 2024 af SenseMyDiet

Det skal du bruge

2 skiver knækbrød
60 g leverpostej, langtidsholdbar
60 g syltede rødbeder
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem

Sådan gør du

1
Smør knækbrød med leverpostej og kom rødbeder på.

Tips og gode råd

Tip #1
Drys ristede løg på.
Tip #2
Erstat knækbrød med rugbrød.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Syltet rødbede
Håndfuld 3:Leverpostej, langtidsholdbar
Håndfuld 4:Knækbrød

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:260260
Fedt:13 g13 g
Kulhydrat:23 g23 g
Kostfibre:5 g5 g
Protein:10 g10 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt