Linsesalat med sød kartoffel garam masala

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 4. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Linsesalat

300 g sød kartoffel
1 tsk. garam masala
salt og peber
1 dl koriander
200 g grønne linser, tilberedte
½ rødløg
1 tomat
2 dl rugkerner, klar til brug fra f.eks. Valsemøllen
1 rød chili
2 tsk. sesamfrø

Dressing

1 tsk. dijonsennep
20 g olie
1 lime
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader.
2
Skær sød kartoffel i både, krydr dem med garam masala, salt og peber, og bag dem i cirka 20 minutter. De må gerne have lidt bid.
3
Pluk koriander og skyl linserne. Skær rødløg og tomat i både.
4
Rør dijonsennep, olie og en spiseskefuld limesaft sammen til en dressing.
5
Anret sød kartoffelbåde med koriander, linser, rødløg og tomat. Hæld dressing over, og top op med rugkerner, rød chili og sesamfrø.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Rødløg; sød kartoffel; tomat
Håndfuld 3:Grønne linser, tilberedte
Håndfuld 4:Rugkerner, klar til brug fra f.eks. Valsemøllen
Fedt:Olie; sesamfrø
Smagsgivere:Dijonsennep; garam masala; koriander; lime; rød chili; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt