Pastasalat med halloumi, artiskok og cherrytomat
Pastasalat er en skøn stop-madspild-ret, for du kan nemt variere indholdet i den og give nyt liv til resterne i køleskabet. Denne variant af pastasalat er med pesto, stegt halloumi, artiskok og cherrytomater, men soltørrede eller semi-soltørrede tomater, rucola, ærter, peberfrugt, agurk og meget andet grønt vil også være lækkert heri. Du kan også tilsætte lidt lufttørret eller almindelig skinke eller lidt tilberedt kød skåret i mundrette stykker.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Artiskok, grillet; cherrytomat; rødløg; salat |
Håndfuld 4: | Pasta, tørret |
Fedt: | Halloumi, 31+/ 18 % eller derover; oliebaseret pesto |
Smagsgivere: | Salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |