Quinoasalat med grillost og kikærter

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 3. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

100 g kikærter, tilberedte
1 tsk. paprika
80 g quinoa, sorte, rå
20 g pinjekerner
100 g grillost, 31+/ 18 % eller derover
100 g spinatblade, rå
250 g squash, rå
50 g granatæblekerner
2 spsk. balsamico glaze
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 175 grader varmluft. Vend kikærter med røget paprika, og bag dem i cirka 30 minutter, til de er sprøde.
2
Kog quinoa efter anvisning på pakken, afkøl. Rist eventuelt pinjekernerne.
3
Skær grillosten i skiver, og steg dem nogle minutter på begge sider, til de er gyldne.
4
Skyl og pluk spinaten, og skær squash i lange strimler.
5
Anret spinat med quinoa, grillost, squash, granatæblekerner og pinjekerner. Dryp balsamico glaze over, og drys de sprøde kikærter på salaten.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Granatæblekerne; spinatblade, rå; squash, rå
Håndfuld 3:Kikært, tilberedt
Håndfuld 4:Quinoa, sort, rå
Fedt:Grillost, 31+/ 18 % eller derover; pinjekerne
Smagsgivere:Balsamico glaze; paprika
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt