Røget makrelfilet med rugbrød, radiser, tomat og purløg
En rugbrødsmad med røget fisk, et drys snittet purløg, et par radiser og en skefuld mayonnaise leder tankerne hen på sommerferie, blå himmel og frokost i det fri. Her er der brugt røget makrelfilet, men du kan også vælge at benytte eksempelvis røget sild, eller hvad der nu frister hos fiskehandleren eller i supermarkedet. Hvis lysten er til det, kan du supplere med en lille skefuld hakket rødløg, som klæder den røgede fisk så fint.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Radise; tomat |
Håndfuld 3: | Makrelfilet, røget |
Håndfuld 4: | Rugbrød |
Fedt: | Mayonnaise; smør |
Smagsgivere: | Peber; purløg |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |