Røget makrelfilet med rugbrød, radiser, tomat og purløg

En rugbrødsmad med røget fisk, et drys snittet purløg, et par radiser og en skefuld mayonnaise leder tankerne hen på sommerferie, blå himmel og frokost i det fri. Her er der brugt røget makrelfilet, men du kan også vælge at benytte eksempelvis røget sild, eller hvad der nu frister hos fiskehandleren eller i supermarkedet. Hvis lysten er til det, kan du supplere med en lille skefuld hakket rødløg, som klæder den røgede fisk så fint.

Tid i alt: 5 min.
Arbejdstid: 5 min.
Antal:
Udgivet d. 10. maj 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 skive rugbrød
1 tsk. smør
40 g radiser
1 tomat
1 spsk. purløg
1 makrelfilet, røget
1 spsk. mayonnaise
1 knsp. peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Smør rugbrød med smør.
2
Skær radiser i skiver og tomat i både. Snit purløg.
3
Anret røget makrelfilet på rugbrød, og top med mayonnaise, tomat, radise og purløg.
4
Drys med peber, og servér.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Radise; tomat
Håndfuld 3:Makrelfilet, røget
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Mayonnaise; smør
Smagsgivere:Peber; purløg
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt