Påskefrokost med isdessert

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 6. april 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Rugbrødsmadder

1 skive rugbrød
10 g smør
2 blade salat
¼ løg
2 asparges, grønne
1 tomat
25 g karrysild
50 g røget laks
10 g mayonnaise
1 æg
50 g roastbeef
1 tsk. remoulade
1 tsk. ristede løg

Knækbrød med ost

1 knækbrød
20 g brieost, 31+/ 18 % eller derover
1 skive ost, 31+/ 18 % eller derover

Isdessert

75 g flødeis
50 g jordbær
10 g mørk chokolade, 70 % eller derover
15 g mandler
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Smør rugbrød med smør, del det i fire kvarte, og kom salatblade på.
2
Skær et par skiver løg, snit asparges tyndt, eventuelt med en tyndskræller, og skær tomat i skiver.
3
Anret et stykke med karrysild og løg, et stykke med laks, mayonnaise og asparges, et stykke med æg, mayonnaise og tomat, og det sidste stykke med roastbeef, remoulade og ristede løg.
4
Del knækbrød i to halve, og kom brie på den ene halvdel, og en skive ost på den anden.
5
Til dessert er der is med jordbær. Spis chokoladen og mandler for sig eller sammen med isen,

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; jordbær; løg; salat; tomat
Håndfuld 3:Karrysild; roastbeef; røget laks; æg
Håndfuld 4:Knækbrød; rugbrød
Fedt:Brieost, 31+/ 18 % eller derover; mandler; mayonnaise; mørk chokolade, 70 % eller derover; ost, 31+/ 18 % eller derover; remoulade; ristede løg; smør
Nydelseselementer:Flødeis
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt