Spidskålssalat med æg, bacon, pesto og rugbrødstern

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 6. april 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 skive rugbrød
50 g spidskål
1 tomat
¼ rødløg
½ avokado
2 skiver bacon i skiver
1 æg
15 g oliebaseret pesto
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Rist rugbrød og skær det i tern.
2
Skær spidskål på langs i kvarte og snit det helt fint. Skær tomat i både og rødløg i skiver. Fjern sten og skal og skær avokado i tern.
3
Steg bacon på en tør pande. Slå æg ud ved siden af, når der er dannet fedt på panden.
4
Vend spidskål, tomat og løg sammen med avokado.
5
Top salaten med bacon, æg og brødtern.
6
Dryp pesto på toppen og servér.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Rødløg; spidskål; tomat
Håndfuld 3:Bacon i skiver; æg
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Avokado; oliebaseret pesto
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt