Rugbrød med tomat og æg dertil vindruer og gulerod

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 20. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Æggemad

1 skive rugbrød
20 g mayonnaise
2 hårdkogte æg
1 tomat
2 spsk. purløg
salt og peber

Tilbehør

1 gulerod
150 g vindruer
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Smør rugbrød med mayonnaise.
2
Pil æg, og skær dem i skiver. Skær tomater i skiver, og hak purløg.
3
Anret tomat og æg oven på rugbrød, krydr med salt og peber, og top med purløg.
4
Skræl gulerod, og skær den i stave.
5
Servér rugbrødsmadder med gulerod og vindruer.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; tomat; vindrue
Håndfuld 3:Hårdkogt æg
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Mayonnaise
Smagsgivere:Purløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt