Rugbrødsmadder, til børn og unge

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 1. april 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Rugbrødsmadder

1 skive bacon
1 fiskefrikadelle, færdigkøbt
1 tsk. smør
2 skiver rugbrød
10 g remoulade
20 g leverpostej

Græntsager og sojamandler

10 g mandler
2 spsk. sojasauce
130 g blomkål, rå
½ æble
50 g champignon, rå

Snacks

30 g frisk mozzarella, 31+/ 18 % eller derover
50 g jordbær
25 g blåbær
50 g grønne ærter
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Steg bacon på en tør pande og skær fiskefrikadelle i skiver.
2
Smør rugbrød og del i halve. Kom fiskefrikadelle og remoulade på det ene stykke.
3
Klap det andet stykke brød sammen omkring leverpostej og bacon.
4
Kom mandler på en tør pande sammen med sojasauce.
5
Steg til sojasaucen er kogt helt ind, og afkøl mandlerne.
6
Del blomkål i buketter, skær æble i halve og champignon i kvarte.
7
Anret de rå grøntsager og frugt sammen med sojamandlerne.
8
Pak mozzarella i små stykker, jordbær, blåbær og ærter som snacks, der kan spises i løbet af dagen. Sæt eventuelt frugterne på træspyd.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blomkål, rå; blåbær; champignon, rå; grønne ærter; jordbær; æble
Håndfuld 3:Bacon; fiskefrikadelle, færdigkøbt; leverpostej
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Frisk mozzarella, 31+/ 18 % eller derover; mandler; remoulade; smør
Smagsgivere:Sojasauce
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt