Bagt havregrød med æble og mandler

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 7. december 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Bagt havregrød

1 æble
2 tsk. smør
3 dl havregryn
2 æg
2 bananer
1 ½ dl mælk, maks. 3,5%
1 tsk. bagepulver
1 tsk. stødt kanel
1 tsk. vaniljesukker
1 nip salt

Topping

20 g mandler
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 175 grader.
2
Skyl æble og fjern kernehuset. Skær i tern og fordel i 2 ovnfaste fade eller små springforme smurt med smør.
3
Kom havregryn, æg, banan, mælk, bagepulver, kanel, vaniljesukker og salt i en blender og blend til en ensartet konsistens.
4
Hæld havregrødsblandingen over æbleternene og bag havregrøden i cirka 20 minutter til overfladen er gylden.
5
Hak mandler groft.
6
Servér den bagte havregrød toppet med hakkede mandler.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Banan; æble
Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Havregryn
Fedt:Mandler; smør
Smagsgivere:Salt; stødt kanel; vaniljesukker
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Frit:Bagepulver
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt