Bananyoghurt med ristede havregryn, mandler og et drys kanel

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 7. december 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Ristede havregryn

15 g mandler
10 g smør
1 ½ tsk. sukker
½ dl havregryn

Bananyoghurt

1 banan
2 ½ dl yoghurt, maks. 3,5 %

Topping

1 drys stødt kanel
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak mandler groft.
2
Smelt smør på en varm pande og tilsæt sukkeret. Drys mandler og havregryn på panden og rist til havregryn er sprøde og gyldne.
3
Lad blandingen køle lidt af på bagepapir eller en tallerken, men du tilbereder yoghurten.
4
Skræl banan og mos den med en gaffel i en skål. Tilsæt yoghurt og rør blandingen sammen.
5
Servér bananyoghurt med de ristede havregryn på toppen. Drys lidt kanel på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Banan
Håndfuld 4:Havregryn
Fedt:Mandler; smør
Smagsgivere:Stødt kanel; sukker
Mælkeprodukter:Yoghurt, maks. 3,5 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt