Havre-chiagrød med ahornsirup og blåbær samt kefir til

Havregrød er en sund og mættende morgenmad i det grynene er rige på B-vitaminer og kostfibre. Når grøden tilsættes chiafrø får den tilført nogle gode, plantebaserede fedtstoffer og når den afslutningsvis toppes med ahornsirup og blåbær får du helt enkelt en lækker og nærende start på dagen.

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 19. april 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tilbehør

1 ½ dl kefir, maks. 5 g sukkerarter pr. 100 g

Havregrød

1 ½ dl grovvalsede havregryn
1 spsk. chiafrø
2 ½ dl laktosefri minimælk
1 spsk. ahornsirup
50 g blåbær
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kom gryn, chiafrø og mælk i en gryde. Kog op, og lad grøden simre for svag varme og tykne under omrøring.
2
Servér grøden med ahornsirup og blåbær på toppen og et glas kefir til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 4:Blåbær; grovvalsede havregryn
Fedt:Chiafrø
Smagsgivere:Ahornsirup
Mælkeprodukter:Kefir, maks. 5 g sukkerarter pr. 100 g; laktosefri minimælk
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt