Havre-chiagrød med ahornsirup og blåbær samt kefir til
Havregrød er en sund og mættende morgenmad i det grynene er rige på B-vitaminer og kostfibre. Når grøden tilsættes chiafrø får den tilført nogle gode, plantebaserede fedtstoffer og når den afslutningsvis toppes med ahornsirup og blåbær får du helt enkelt en lækker og nærende start på dagen.
Tilbehør
Havregrød
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 4: | Blåbær; grovvalsede havregryn |
Fedt: | Chiafrø |
Smagsgivere: | Ahornsirup |
Mælkeprodukter: | Kefir, maks. 5 g sukkerarter pr. 100 g; laktosefri minimælk |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |