Hindbærhavregryn med mælk, banan og mandler

Tid i alt: 5 min.
Arbejdstid: 5 min.
Antal:
Udgivet d. 21. maj 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 banan
60 g hindbær
1 dl havregryn
2 dl mælk, maks. 3,5%
30 g mandler
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær banan i skiver.
2
Hæld havregryn og hindbær i en skål og mas hindbærrene let med en gaffel.
3
Hæld mælk over og rør rundt.
4
Servér hindbærhavregryn toppet med banan og mandler.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Banan; hindbær
Håndfuld 4:Havregryn
Fedt:Mandler
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt