Blommegrød med fløde, hasselnødder og citronskal

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 14. september 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Blommegrød

400 g blomme, blå
½ dl sukker
½ l vand
1 spsk. maizena
1 spsk. vaniljesukker

Topping

30 g hasselnødder
½ citron
1 dl fløde, 38 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Halvér blommer, fjern sten og skær frugtkødet i tern. Kom blommestykkerne i en gryde sammen med sukker og vand. Lad blommerne simre i cirka 15 miutter under låg. Rør rundt blommerne i ny og næ.
2
Rør maizena sammen med lidt koldt vand. Hæld så blandingen i den kogende grød under omrøring. Lad grøden koge i et par minutter til den tykner. Smag til med vaniljesukker.
3
Hak hasselnødderne. Riv skallen af citron.
4
Pisk fløden.
5
Servér grøden med fløde, hasselnødder og citronskal.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 4:Blomme, blå; maizena
Fedt:Fløde, 38 %; hasselnød
Smagsgivere:Citron; sukker; vaniljesukker
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt