Spicy torskesuppe med tomat, fløde og spinat
Kast et blik på denne lækre fiskesuppe med torsk, tomat, spinat og fløde – ser den ikke bare indbydende og lækker ud? Vi skal huske at spise fisk – og derfor er vi ekstra vilde med denne suppe. Udover at give dig fisk på en ny og lækker måde er der nemlig også garanti for både varme i kroppen og smil på læben. Suppen er delikat sammensat rent smagsmæssigt med både power og bid. Torsken giver en god fylde og mæthed, og de friske tomater giver ekstra konsistens.
Suppe
Pynt
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Cherrytomat; gulerod; løg; spinatblade, rå; tomatsauce, maks. 60 kcal per 100 g |
Håndfuld 3: | Torsk |
Fedt: | Fløde, 38 %; smør |
Smagsgivere: | Herbes de Provence; bouillon, terning; chili; citron; hvidløg; salt og peber |
Frit: | Vand |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |