Spicy torskesuppe med tomat, fløde og spinat

Kast et blik på denne lækre fiskesuppe med torsk, tomat, spinat og fløde – ser den ikke bare indbydende og lækker ud? Vi skal huske at spise fisk – og derfor er vi ekstra vilde med denne suppe. Udover at give dig fisk på en ny og lækker måde er der nemlig også garanti for både varme i kroppen og smil på læben. Suppen er delikat sammensat rent smagsmæssigt med både power og bid. Torsken giver en god fylde og mæthed, og de friske tomater giver ekstra konsistens.

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 27. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Suppe

2 fed hvidløg
½ løg
2 gulerødder
½ chili
1 tsk. smør
180 g tomatsauce, maks. 60 kcal per 100 g
½ spsk. Herbes de Provence
½ bouillon, terning
1 ½ dl vand
½ dl fløde, 38 %
½ citron
salt og peber
50 g spinatblade, rå
180 g torsk

Pynt

40 g cherrytomater
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Snit hvidløg og løg fint. Skræl og skær gulerødder i små tern og chili i tynde skiver.
2
Smelt smør i en gryde og svits hvidløg, løg, gulerødder og chili i et par minutter til det tager en smule farve. Kom så tomatsauce i og lad det simre et til to minutter.
3
Tilsæt Herbes de Provence, bouillonterning, vand og fløde. Kom derefter citronsaft i. Krydr med salt og peber. Lad suppen koge i et par minutter.
4
Hak spinaten groft og skær fisken i grove tern. Kom begge dele i suppen og kog suppen igennem i et par minutter.
5
Skær cherrytomater i halve og anret suppen med tomater på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; gulerod; løg; spinatblade, rå; tomatsauce, maks. 60 kcal per 100 g
Håndfuld 3:Torsk
Fedt:Fløde, 38 %; smør
Smagsgivere:Herbes de Provence; bouillon, terning; chili; citron; hvidløg; salt og peber
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt