Panerede æbleringe med fraiche og bær

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 27. april 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Panerede æbleringe

1 æble
½ tsk. stødt kanel
50 g hvedemel
1 tsk. sukker
½ tsk. vaniljesukker
¼ tsk. bagepulver
1 æg
2 spsk. mælk, maks. 3,5%
15 g smør

Tilbehør

30 g fraiche, maks. 9 %
130 g bær
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær æble i runde skiver på cirka ½ centimeter i tykkelse og udstik kernehuset. Drys kanel på begge sider af æbleringene.
2
Kom hvedemel, sukker, vaniljesukker og bagepulver i en skål. Tilsæt æg, og rør det godt sammen.
3
Justér konsistensen med mælk - det skal være en ret tyk pandekagedej.
4
Vend æbleringene i dejen, og steg dem på begge sider i smør på en varm pande.
5
Servér æbleringe med fraiche og bær.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Bær; æble
Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Hvedemel
Fedt:Smør
Smagsgivere:Stødt kanel; sukker; vaniljesukker
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Frit:Bagepulver
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt