
Andebryst med lun rødkålssalat med rødløg, æble og dadler
Den søde juletid er højsæson for and på de danske middagsborde. Du kan nu nyde and på alle tider af året, for det lækre kød vækker glæde, uanset hvornår det bliver sat på menuen. Andebryst er nemt at tilberede på panden, men du kan også nøjes med at brune det og dernæst stege det færdigt i ovnen. Her bliver pandestegt andebryst serveret med en lun rødkålssalat med rødløg, æble og dadler smagt til med balsamicoeddike.
Det skal du bruge
Andebryst
Lun rødkålssalat
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Daddel, tørret; rødkål; rødløg; æble |
Håndfuld 3: | Andebryst |
Smagsgivere: | Balsamicoeddike; salt og peber; tørret timian |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 595 | 1190 |
Fedt: | 33 g | 66 g |
Kulhydrat: | 36 g | 72 g |
Kostfibre: | 8 g | 16 g |
Protein: | 34 g | 68 g |
Energifordeling i %
Har du brug for hjælp til at komme godt i gang?
Giv din opstart et ekstra skub. Du får tid sammen med en af vores dygtige medarbejdere, der trygt og roligt vil hjælpe dig til at få den bedste start på dit medlemskab. Vi vil rigtig gerne sørge for, at du er godt rustet til at bruge vores univers, og at du får gavn af alle de muligheder, du har.
Har du spørgsmål om Sense, mad, sundhed og vægttab, kan vi også rådgive dig inden for disse områder. Samtalen foregår online via Teams (du får et direkte link).
499 kr. / 45 min.
Efter bestilling kan du booke tiden direkte med vores konsulenter fra "Mit Sense".
Et medlemskab for livet
Med et SenseMyDiet medlemskab får du den støtte du har brug for i din rejse mod en sundere livsstil.
990 kr. / år.
Få SenseMyDiet i 12 måneder, betal kun for ti.