Aspargessuppe med friske grønne asparges, pocheret æg og ostebrød
Den klassiske aspargessuppe fra mormorkøkkenet med hvide asparges fra dåse får her en overhaling indenom med denne opdaterede version med grønne asparges, pocheret æg og ostebrød. Suppen er også tilsat en lille håndfuld spinat, som bidrager med en smuk grøn farve. Suppen tager sig elegant ud på bordet, så du kan eventuelt vælge at servere en halv portion som forret, når der kommer gæster.
Suppe
Ostebrød
Æg
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Asparges, grøn; babyspinat; løg |
Håndfuld 3: | Æg |
Håndfuld 4: | Toastbrød, gerne fuldkorn |
Fedt: | Ost, 31+/ 18 % eller derover; smør |
Smagsgivere: | Bouillon; eddike; salt og peber |
Mælkedressing: | Madlavningsfløde 8 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |