Baconwrapped kylling med ostebagt squash

Tid i alt: 45 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 15. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Ostebagt squash

1 løg
1 fed hvidløg
2 store tomater
10 g olie
1 tsk. tørret basilikum
salt og peber
150 g squash, rå
30 g frisk mozzarella, maks. 30+/17 %

Baconwrapped kylling

1 kyllingebryst
3 skiver bacon
10 g olie
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 180 grader varmluft.
2
Hak løg fint og pres hvidløg. Skær tomat i tern.
3
Svits løg og hvidløg i olie. Tilsæt tomater og basilikum, og lad det simre i 5-10 minutter.
4
Blend tomatsovsen, og smag til med salt og peber.
5
Skær squash i 1 centimeter tykke skiver. Fordel halvdelen af tomatsovsen i et ovnfast fad, læg squash-skiverne ovenpå, og hæld resten af tomatsovsen over.
6
Drys med mozzarella, og bag retten i 30-35 minutter, indtil osten er gylden.
7
Skær kyllingbryst i 6 mindre, aflange skiver og vikl en halv skive bacon omkring hvert stykke, krydr eventuelt med salt og peber.
8
Steg de baconomviklede kyllingestykker møre i olie.
9
Servér bacon-kyllingestykker sammen med ostebagt squash.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; squash, rå; tomat
Håndfuld 3:Bacon; frisk mozzarella, maks. 30+/17 %; kyllingebryst
Fedt:Olie
Smagsgivere:Hvidløg; salt og peber; tørret basilikum
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt