Bagt lyssej med parmaskinke og stuvet spinat

Her kommer en nem og velsmagende ret med fisk, som passer perfekt på menuen, når tiden er knap. Bagt lyssej viklet i parmaskinke tager kun få sekunder at klargøre, inden fisken skal en tur i ovnen. Imens kan du bikse en portion flødestuvet spinat sammen. Der er her brugt hakket spinat fra frost, men hvis du foretrækker det, kan du bruge frisk spinat, som skal skylles grundigt og hakkes inden brug.

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 13. december 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Lyssej

150 g lyssej
salt og peber
2 skiver parmaskinke

Spinat

200 g hakket spinat, dybfrost
1 dl fløde, 38 %
1 nip sukker
1 nip revet muskatnød
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
2
Krydr lyssej med salt og peber, vikl skinke omkring den, og læg den i et lille ovnfast fad. Sæt det i ovnen i cirka 12-14 minutter, til den er tilberedt.
3
Kom den frosne spinat i en gryde, og lad den tø op ved lav varme. Tilsæt fløde, bring gryden i kog, og lad den simre, til det meste af væden er kogt væk. Smag til med sukker, muskatnød, salt og peber.´
4
Servér ovnbagt lyssej med stuvet spinat.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hakket spinat, dybfrost
Håndfuld 3:Lyssej; parmaskinke
Fedt:Fløde, 38 %
Smagsgivere:Revet muskatnød; salt og peber; sukker
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt