
Bagt lyssej med parmaskinke og stuvet spinat
Her kommer en nem og velsmagende ret med fisk, som passer perfekt på menuen, når tiden er knap. Bagt lyssej viklet i parmaskinke tager kun få sekunder at klargøre, inden fisken skal en tur i ovnen. Imens kan du bikse en portion flødestuvet spinat sammen. Der er her brugt hakket spinat fra frost, men hvis du foretrækker det, kan du bruge frisk spinat, som skal skylles grundigt og hakkes inden brug.
Lyssej
Spinat
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Hakket spinat, dybfrost |
Håndfuld 3: | Lyssej; parmaskinke |
Fedt: | Fløde, 38 % |
Smagsgivere: | Revet muskatnød; salt og peber; sukker |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |