Biksemad med oksekød, rødbeder og spejlæg
Biksemad er en klassiker fra det danske mormorkøkken, og formålet med retten har gennem tiden været at få ryddet op i de rester, man har haft til overs. Derfor er det nærliggende at sætte biksemad på menuen en dag, hvor du står med en rest kød, der trænger til nyt liv. Retten smager dog så godt, at det også giver god mening at tilberede kødet specifikt til en portion biksemad som her, hvor der indgår skært oksekød.
Biksemad
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Løg; syltet rødbede |
Håndfuld 3: | Skært oksekød; æg |
Håndfuld 4: | Kogt kartoffel |
Fedt: | Smør |
Smagsgivere: | Salt og peber; worcestershire sauce |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |