Blomkålssuppe med kylling og ristede pinjekerner
Det er efterår. Vinden rusker i træerne udenfor, mens mørket sænker sig. Indenfor er der ro og varme og dampende varm suppe i skålene. Lyder det hyggeligt? Så er det frem med suppegryden, for nu skal du lave en skøn blomkålssuppe, som du nyder med kylling i små stykker og sprødristede pinjekerner. Suppen er fyldig, cremet og mættende og tanker dig godt op med sunde og nærende grøntsager, næsten uden du opdager det.
Det skal du bruge
Suppe
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Blomkål, rå; løg; porre |
Håndfuld 3: | Kyllingebryst |
Fedt: | Olie; pinjekerne |
Smagsgivere: | Frisk timian; grøntsagsbouillon, terning |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Frit: | Vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 495 | 990 |
Fedt: | 25 g | 50 g |
Kulhydrat: | 22 g | 44 g |
Kostfibre: | 12 g | 24 g |
Protein: | 42 g | 84 g |